TuleTulemine ootab tuleviijaid juurde!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattakellad
Rattakellad Foto: XXVI laulu- ja XIX tantsupidu

15. juunist 4. juulini 2014 toimuval TuleTulemisel "Külast-külla, käest-kätte" viivad koorid, tantsurühmad ja orkestrid peotule peolinna teatesõiduna jalgratastel.

Enam kui 1000-kilomeetrine teekond kulgeb Tartust läbi Tartu-, Jõgeva-, Ida-, Lääne-Virumaa, Järva- ja Rapla- ning Harjumaa Tallinnasse.

Hetkeseisuga (28.märts 2014) on 190-le etapile end registreerinud juba 236 kollektiivi, kellest  üle poole on tantsurühmad!

Mõnele etapile ootame tuletallajaid veel juurde. Iseäranis ootame tuletungalt oma kodukandis saatma Jõgeva- ja Raplamaa lauljaid, tantsijaid ning pillimehi. Oodatud on kõik kollektiivid liikmete vanusega alates 10. eluaastast.

Et tagada kõigi tuletoojate ohutus, oleme teinud reegli, et Tuletulemisel osalejad peavad kandma rattakiivrit, mõistagi jälgima liikluseeskirju ning korraldajate kehtestatud turvanõudeid, sest ajuti liigutakse tõesti väga suure liiklustihedusega teedel.

TuleTulemine 2014 saab teoks Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutuse korraldusel koostöös Tartu Meeskooriga Akadeemiline Emajõgi, naiskooriga Emajõe Laulikud ja väga paljude toredate organisatsioonide ja inimeste toel.

Lisainfo: http://www.tuletulemine.ee/et

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles