Galerii: selline on laulupeo tarvis valminud Koorijäätis

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Premia ning Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA Premia tutvustasid Tallinna Külmhoone jäätisevabrikus esmakordselt ametlikku laulu- ja tantsupeo jäätist, uut kama- ja pohlamaitselist Koorijäätist. Uus kama- ja pohlamaitseline Koorijäätis jõuab kõikidesse hästi varustatud kauplustesse müüki juba selle nädala jooksul.

Premia ning Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA Premia Tallinna Külmhoone jäätisevabrikus esmakordselt ametlikku laulu- ja tantsupeo jäätist, uut kama- ja pohlamaitselist Koorijäätist. Tallinna 21. Kooli 3. – 4. klasside laulukoori lapsed käivitasid koorilaulu saatel pidulikult tootmisliini ning kõik kohaletulnud said esimeste hulgas ka uut jäätist proovida.

Premia Foodsi juhatuse esimehe Katre Kõvaski sõnul on laulupidu traditsioon, mis on kandnud edasi meie kultuuri, aidanud meil iseseisvaks riigiks saada ning on põimunud meie põhiolemusse. «Juba alates 1956. aastast on iga laulupeo lahutamatuks osaks jäätis ja nii ka seekord,» rääkis ta. «Pohla- ja kamamaitseline koorejäätis ehk Koorijäätis on loodud koostöös peo korraldajatega spetsiaalselt tänavuse laulu- ja tantsupeo tarvis. Koorijäätis on üks üdini eestlaslik, mõnusalt Eesti suve meenutav ja Eesti toidu lippu kõrgel hoidev jäätis. Sel aastal jagab Premia laulu- ja tantsupeoliste rõõmuks proovide ning pidustuste ajal kokku 6 tonni jäätist,» lisas Kõvask.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles