FOTOKONKURSS: XXVI laulu- ja XIX tantsupidu on sündinud aja puudutusest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Laulupeo Facebooki lehelt

Igaühe elus on hetki, mis on teda sügavalt puudutanud, on teda muutnud, tema elukäiku suunanud... Ka iga rahva loos on sarnaseid puudutavaid hetki. Taolise hetke jagamine on kingitus. 2014. aasta laulu- ja tantsupidu on pühendatud taoliste puudutavate hetkede meenutamisele ning jagamisele - kinkimisele!

Sellel suvel koguneb suur osa Eestimaast laulukaare alla. Need päevad Laulu- ja tantsupeol väljendavad ja kannavad endas meie rahva olemust, kestmise ja aja lugu.

Kutsume üles osalema fotokonkursil, mis kajastab Laulu- ja tantsupeo ettevalmistamise, ootamise ja saabumise aega. Rongkäik, kontserdid ja tantsuetendused Tallinnas on üürike aeg meie lühikeses suves.

Talletame piltide kaudu oma mällu, kuidas sünnib üks suurejooneline rahvapidu, kuidas me selleks harjutame, millised on meie meeleolud ja tunded.

Fotokonkursile ootame pilte, mis räägivad Laulu- ja tantsupeo ettevalmistustest. Hindame esmajoones hästi tabatud emotsiooni, huvitavalt lahendatud foto sisulist poolt, mis annab edasi laulupeo mõtet ja seekordset motot "Aja puudutus. Puudutuse aeg" . Samas ei jää märkamata ka fotode tehniline pool.

Korraldajad ja toetajad soovitavad fotokonkursi huvilistel kindlasti osaleda üle Eesti toimuvatel Laulu- ja tantsupeo fotokoolitustel, milledele saate registreeruda internetiaadressil www.iamphotographer.eu.

Konkurss kestab ja võistlusfotosid saab üles laadida 1. märtsist kuni 10. juulini.

Täpsema info konkursi kohta leiad siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles