Laulu- ja tantsupeo ajal tiheneb bussiliiklus

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Seoses Tallinnas toimuva laulu- ja tantsupeoga asendatakse Lasnamäed kesklinnaga ühendaval 51. liinil kõik normaalpikkusega bussid liigendbussidega ning pannakse käima eribussiliin nr. 70.

«Tihendame bussiliiklust, et kõik peost osavõtjad ning vaatajad-kuulujad jõuaksid võimalikult kiiresti ja mugavalt peopaika,» kommenteeris liiklusmuudatusi Tallinna Linnatranspordi AS-i juhatuse esimees Enno Tamm.

 4., 5. ja 6. juulil asendatakse 51.liinil kõik normaalpikkusega bussid liigendbussidega. Peale selle hakkab pühapäeval, 6. juulil kella 12-14 sõitjaid teenindama eribussiliin nr. 70 marsruudil Hobujaama (kauplus Tallinn) – Lauluväljak. Buss sõidab mööda Pirita teed Lauluväljaku peatusse ja sealt tagasi. Liinil töötab neli liigendbussi intervalliga 8 minutit ning viimane buss väljub Lauluväljaku peatusest kesklinna suunas kell 14.21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles