Laulu- ja tantsupeole väntajad saavad ratast tasuta parkida

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgratas. Pilt on illustratiivne.
Jalgratas. Pilt on illustratiivne. Foto: Ove Maidla/Postimees

Reedel avab SA Tallinn 2011 laulu-ja tanstupeoliste tarvis Tallinna lauluväljakul ja Kalevi staadionil tasuta rattaparklad.


«Rattaga peole tulekul on palju eeliseid - ratast on väga mugav parkida ja sellega peolt lahkuda ning see on keskkonnasõbralik. Liiatigi on rattasõitjal palju rohkem aega märgata peole jalutavaid häid sõpru ja tuttavaid,» põhjendas SA Tallinn 2011 juht Mikko Fritze Kultuuripealinna rattaparkla avamist.

Laulupeo rattaparkla on avatud reedel, laupäeval ja pühapäeval ehk 3.-5. juulini. Lauluväljakul leiab rattaparkla mereväravatest sisenedes paremat kätt, Kalevi staadionil enne peasissekäiku vasakut kätt. Parklad tunneb ära Tallinn 2011 siltide järgi.

Lauluväljakul ja staadionil koordineerivad parkimist liikumise Eesti Rattarikkaks vabatahtlikud. Parkimise korraldajad panevad kõigile südamele, et parklasse toodud jalgrattad oleksid varustatud lukkudega ning ratturid tuleksid oma sõiduvahenditele järele enne parklate igaõhtust sulgemist.

Kultuuripealinna rattaparkla avatakse koostöös Tallinna linnavalitsuse kommunaalameti, Eesti Rattarikkaks algatuse ja Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutusega.

25. laulu- ja 18. tantsupidu «ÜhesHingamine» toimub 2.-5. juulini Tallinnas. Peo juhatab 2. juulil sisse pillipidu Raekoja platsil, sellele järgnevad kolm tantsupeo etendust «Meri» ja kaks päeva kestev laulupidu. Tantsupeo idee autor on Henn Tiivel ja kunstiline juht Ülo Luht, laulupeo kunstiline juht on Ants Soots.

Rattaparkla Tallinna lauluväljakul on avatud reedel ja laupäeval 9-22 ning pühapäeval 10-19.

Rattaparkla Kalevi staadionil on avatud reedel 9-22, laupäeval ja pühapäeval 10-14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles