RIIGIKOGU LAULUPEOLE «Laulukoor on meeldiv tegevus ja loodan, et see meid ühendab!»

Copy
«Riigikogu roll rahva ühendamisel on suur, millest ka mõte luua laulupidude toetusrühm, kus poliitika kaotab tähtsuse ja alles jääb armastus oma rahvuskultuuri vastu,» lausus Kadri Tali.
«Riigikogu roll rahva ühendamisel on suur, millest ka mõte luua laulupidude toetusrühm, kus poliitika kaotab tähtsuse ja alles jääb armastus oma rahvuskultuuri vastu,» lausus Kadri Tali. Foto: Tairo Lutter

Riigikogus loodi Kadri Tali ja Toomas Uibo (mõlemad Eesti 200) toetusrühma, mille eesmärk on osaleda segakoorina 2025. aasta üldlaulupeol. Eesti 200 fraktsiooni juht Marek Reinaas ütleb, et Kadri Tali on väga võimekas dirigent, kes on öelnud, võib panna laulma igaühe.

«Ma arvan, et riigikogus on väga võimekad inimesed, kuid ma ise ei ole suur laulumees – hoian sellele ettevõtmisele lihtsalt pöialt,» vastas Reinaas. «Kadri mõte on see, et kooris võiksid kaasa lüüa ka ministrid ja ilmselt ka mõned riigikogu töötajad. Kahekümne inimese kokkusaamine kogu maja peale ei tohiks olla võimatu,» lausus Reinaas.

«Loodame suurt osavõttu EKRE ja teiste opositsioonierakondade parlamendi liikmete poolt. Kadri suhtleb minu teada kõigiga. Laulukoor on meeldiv tegevus ja loodan, et see meid ühendab!» lausus Reinaas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles