KUUM KAUP Laulu- ja tantsupeo piletid lähevad nagu soojad saiad

BNS
Copy
13. noorte laulu- ja tantsupeol osalejad selgusid juuni alguseks
13. noorte laulu- ja tantsupeol osalejad selgusid juuni alguseks Foto: Laulu- ja tantsupeo SA

13. noorte laulu- ja tantsupeo piletite müüginumbrid püsivad alates jaanuarist Eesti juhtiva piletimüügikeskonna Piletilevi pääsmemüügi edetabeli tipus ning praeguseks hakkavad publikukohad mõnele etendusele juba otsa lõppema.

Eesti Laulu- ja Tanstupeo Sihtasutuse teabejuht Sten Weidebaum avaldas heameelt, et pikalt oodatud laulu- ja tantsupidu on osutunud suve niivõrd oodatud suursündmuseks. «Praeguseks on igale kolmele tantsupeo etendusele «Sillad» saadaval veel tuhatkond piletit. Kokku mahub igale etenduse veidi alla kümne tuhande pealtvaataja,» rääkis Weidebaum.

Lauluväljakule mahub ligikaudu 60 000 pealtvaatajat, kuid sealgi on pooled piletitest juba omaniku leidnud. «Kogemus näitab, et paraku kiputakse laulupeo pileti ost jätma viimasele minutile, kuid nagu näitas 2019. aasta, võivad piletid ühel hetkel ikkagi otsa lõppeda. Seega kutsume üles kõiki, kel on mõttes tulla osa saama laulupeost «Püha on maa» mitte jätta peopääsme soetamist viimasele hetkele,» soovitas Weidebaum.

Rekordiline ostuhuvi

Piletilevil juhatuse liikme Jaanus Beilmanni sõnul müüb Piletilevi juba kuuendat korda pääsmeid noorte laulu- ja tantsupeole ning seekordse suurpeo eelmüügi ostuhuvi on kõigi varasemate aastatega võrreldes kõrgem.

«Noortepeo piletid on juba jaanuarikuisest müügi algusest olnud Piletilevi iganädalase piletimüügi TOP-i tipus. Kuna senise kogemuse põhjal kasvab huvi peo piletite vastu eriti just ürituse-eelsel nädalal, siis on oodata erakordset pidu,» ütles Beilmann.

Ta meenutas, et 2019. aasta suure laulupeo piletid said välja müüdud. «Kas nii läheb ka seekord? Lauluväljak ei ole kummist,» hoiatab Beilmann.

Maikuus enimmüüdud sündmused Piletilevi müügikkeskonnas:

1. XIII noorte laulu- ja tantsupidu ''Püha on maa''

2. Cirque du Soleil ''OVO''

3. EM-valikturniir / Eesti – Belgia

4. Mikael Meema ''Palderjan''

5. Hilisõhtused ekskursioonid Tallinna Loomaaias 2023

6. Scorpions – Rock Believer World Tour 2023

7. Muusikaline lavastus ''Minul on vari''

8. Depeche Mode – Memento Mori World Tour 2023

9. NOËP – Staadionikontsert / Stadium Show

10. Sabaton, Babymetal, Lordi – The Tour To End All Tours

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles