VIDEO Stockholmi mudilaskoori lastele loodeti pakkuda päikselist mälestust. Täna toimunu jääb neile aga eluks ajaks meelde

Copy

Vahetult enne, kui paduvihm ja äike noorte laulupeo pausile pani, õnnestus oma laul ära esitada eelmisel aastal asutatud Stockholmi mudilaskooril.

Kui ühele neiule pakub äike pisikest hirmu ning vihm ei olnud noorte lauljate jaoks üldse tore, siis teistega koos laulmine seda oli. Laulukaare all esitasid lapsed laulu «Me lähme rukist lõikama». Sellega nad said kenasti hakkama. «Me olime ju nii kaua õppinud selleks,« avas üks poiss 

Koori dirigendi sõnul olid nad Eestisse laulupeole tulekuga mõelnud lastele pakkuda päikselist mälestust. Aga praegune lahendus jääb lastele kindlasti meelde. «Äike tuli peale just siis, kui olime laulud lõpetanud ja hakkasime alla tulema. Nii et kindlasti jääb eluks ajaks meelde,» lausus ta.

Kõik kohe laulupeo järel Rootsi ei naase. Mõned on juba juuni algusest Eestis puhkamas ja kavatsevad veel edasi puhata, mõned aga lähevad kohe homme üle mere tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles