VIDEO Noor tantsupeoline: ma loodan küll, et siit on võimalik leida ka armastust

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy

Noored tantsupeolised tunnistasid, et on pisut harjumatu nii kaua kodust eemal olla, kuid uued ja vanad sõbrad, kellega pealinnas ühiselt aega veedetakse, on koduigatsust siiski leevendanud.

«Kui sõbrad siin on, siis pole hullu midagi,» laiutavad noored rahvatantsijad käsi. Lisaks on olnud noortel võimalus ka teiste koolide õpilastega suhelda ning sõbruneda. Üks neiu lausa tunnistab, et mõni noormeeski on teiste koolide noorte hulgast silma jäänud.

Postimehe reporteri küsimuse peale, kas ta usub, et laulupeolt võib leida armastust, vastab neiu õhinal: «Ma loodan küll!»

Kuigi laulu- ja tantsupeo kogemus on olnud noorte jaoks meeleolukas, on samal ajal tegemist olnud ka paraja väljakutsega.

«Meil oli kaks päeva järjest kaheksa tundi proovi, seega ei olnud keeruline tantsusamme õigesti seada,» selgitasid noored ja lisasid, et neil olid lämmatava palavusega täispikad tööpäevad.

Väsimuse ja kuumakraadidega aitas toime tulla aga vesi, mida seljakotis kõikjale kaasa tassiti. «No väga palav oli, seega vett pidi palju jooma. Kiirabi nähes oli veidi hirmus ikka. Pani mõtlema, et ehk tarbime ka ise liiga vähe vett ja midagi võib juhtuda,» jagasid noored muljeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles