VIDEO Kaja Kallas: neid noori vaadates võib öelda, et Eesti tulevik on väga helgetes kätes (6)

Tarvo Madsen
, ajakirjanik
Copy

Vaadates täna Tallinnas laulukaare all esinevaid tuhandeid noori, võib olla kindel, et Eesti tulevik on helge, on peaminister Kaja Kallas veendunud.

Peaminister ütles lauluväljakul Postimehele antud intervjuus, et tal on ülev ja uhke tunne. «Selle tundega ei oska midagi muud võrrelda. Olen mitu korda hoidnud pisaraid tagasi,» tõdes Kallas.

Varem korduvalt nii tantsu- kui ka laulupeol esinenud Kallas tunnistas, et eilset tantsupidu vaadates oleks ta ka ise tahtnud muruplatsil jalga keerutada. Ent võimalus selleks jääb, sest peaministrile on tehtud ettepanek osaleda 2025. aasta tantsupeol. Samas jääb praeguses ametis trenni tegemiseks aega liiga väheks, nentis Kallas.

Täna laulukaare all seisnud noored sisendavad peaministri sõnul usku, et Eesti tulevik on väga helgetes kätes. «Ma vaatasin tantsupeol, et kui on nii palju noori, kes hoiavad eesti rahvakunsti ja eesti kultuuri, kui on nii palju lauljaid siin, kes peavad seda oluliseks, siis minu meelest on meil kõik hästi,» arvas peaminister.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles