TANTSUPIDU Pisut jahedam ilm lasi tantsijatel peo pauguga lõpetada

Alexandra Saarniit
, ajakirjanik
Copy
Ainsa pettumuse osaliseks võisid tantsuõpetaja sõnul saada mõningad õpilased, kes ei saanud oma rühmaga koos tantsida ning pidid liituma näiteks mõne teisega.
Ainsa pettumuse osaliseks võisid tantsuõpetaja sõnul saada mõningad õpilased, kes ei saanud oma rühmaga koos tantsida ning pidid liituma näiteks mõne teisega. Foto: Eero Vabamägi

Kui veel neljapäeval lõpetati tantsupeo läbimäng mitu tundi varem, sest kuumus niitis tantsijaid sedavõrd hullusti, siis laupäevastel etendustel päike kogu aeg õnneks lagipähe ei paistnud. Lõõmavat päikest asendas tugev tuul, mis nii mõnegi mütsi peast lennutas ja meigitud näo tolmuseks tegi.

Ehkki tantsimiseks oli ilm küllaltki soodne, oli esimene laupäevane etendus vaevu alanud, kui kiirabi juba toimetas kanderaamil ühe pealtvaataja minema.

Laulu- ja tantsupeo meditsiiniteenistuse juht Erik Velleramm sõnas, et see, mis viimaste päevade jooksul toimus, on tegelikult täiesti tavaline: midagi erakorralist ei juhtunud ning abi vajati peamiselt plaasterdamistega ja vedeliku vajakajäämise tõttu. «Päike tegi oma töö,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles